Tel: (073) 6137156
rdw virtuweel
occasions
overons
service
route
welkom
pand

GUNSTIGE LOKATIE

Onze lokatie is zeer aantrekkelijk voor mensen die een dagje willen shoppen en gelijktijdig de auto ter reparatie aanbieden

showroom

SHOWROOM

Bent u op zoek naar een gebruikte of nieuwe auto, dan bent u bij 'Autocentre Cor Hol' aan het juiste adres.

Hebben wij de juiste auto niet op voorraad, dan kunt u deze gerust bestellen.

OVER ONS

Welkom bij Autocentre Cor Hol.

Autocentre Cor Hol is reeds 55 jaar actief in de autobranche, en een begrip in ’s-Hertogenbosch en omstreken. U kunt bij ons terecht voor een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud en reparaties. Wij zijn aangesloten bij de RDW en Nationale Autopas.
Persoonlijk en onafhankelijk advies is een belangrijke factor in onze visie op uw mobiliteit en wij streven naar een optimale serviceverlening.

Een goed persoonlijk contact met onze klanten vinden wij erg belangrijk. Samen met onze medewerkers doen wij daarom onze uiterste best voor u ! Een flexibele aanpak en vooral zaken doen in alle eerlijkheid en openheid.

Een occasion van Autocentre Cor Hol wordt niet zomaar afgeleverd. Daar gaat een zorgvuldige check-up en onderhoudsbeurt aan vooraf. Wij garanderen bijvoorbeeld 100% zekerheid over de kilometerstand. Daarnaast krijgt u altijd een nieuwe APK en zijn onze occasions voorzien van 6 maanden garantie.

Ook voor al uw onderhoud en reparaties kunt u bij ons terecht. Meer informatie vindt u op de werkplaatspagina.

Met vriendelijke groet namens personeel en medewerkers Autocentre Cor Hol.